Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SR2 Heavy Duty CX, optimizata pentru eficienta distributiei

Logistica de distributie apeleaza din ce in ce mai mult la semiremorci frigorifice, supermarketurile fiind aprovizionate pe distante scurte de remorci multi-temperatura care impun zeci de incarcari/descarcari si procese de cuplare/decuplare pe zi, cu transferuri regionale de mare viteza intre magazine si spatiile de depozitare.
Semiremorca frigorifica SR2 Heavy Duty CX System distri+ de la Lamberet integreaza in conceptia sa caracteristici care vizeaza imbunatatirea eficientei si sigurantei operatiunilor, impreuna cu reducerea costurilor de functionare.
 

Caracteristica ei principala consta in imbunatatirea eficientei operationale prin incarcarea a 33 de paleti multi-temperatura cu cea mai mare inaltime utila, de pana la 4 m. Acoperisul beneficiaza de sine incastrate care, in asociere cu sasiul Lamberet cu bolturi, ofera o lungime aditionala de incarcare si deschidere pneumatica 100% (nu necesita spatiu suplimentar comparativ cu versiunile electrice si ramane operational chiar si atunci cand camionul nu este cuplat la remorca; iar in situatia in care rezervorul de aer ar fi gol, usa se poate opera manual). In plus, vaporizatorul din spate incastrat in plafon nu are impact asupra inaltimii utile, fiind dispus deasupra usii, departe de zona de impact din timpul operatiunilor de incarcare/descarcare. Usa compacta si sistemul pneumatic ii permit peretelui despartitor sa alunece longitudinal.
Noul design imbunatateste ventilatia interna, economisind astfel pe ora pana la 1 l de combustibil pentru unitatea de racire, datorita ghidajelor frontale revolutionare deschise (sistem IAFO – conductele de aer deschise sunt realizate dintr-un elastomer special care reduce riscul de rupere) si vaporizatorului din spate cu flux dublu.
Vehiculul face parte din clasa „A“ de aerodinamica datorita profilelor CX si spoilerului – care actioneaza ca o protectie puternica impotriva socurilor, paravanturilor Optiflow, scurtate in spatele celei de-a treia axe pentru a preveni daunele in timpul andocarii, si designului din spate plat usor incastrat. Conceptia aerodinamica aduce economii de pana la 2 l/100 km (utilizare la nivel regional). Profilele integreaza conductele de energie electrica pentru a inlesni intretinerea.
Inovatiile sistemului SR2 HD CX distri+ sunt inglobate in conceptia si fabricarea remorcii, ceea ce evita depasirea greutatii sau perturbari ale operatiunilor.

Articole similare

Ad