Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Viteză și inovație la Auto Total Business Show 2022

Aproape 43.000 de pasionați de mașini au vizitat în weekend a 9-a ediție Auto Total Businesss Show (ATBS). După 3 ani de pauză, ATBS, cea mai mare expoziție din România de piese auto OE si aftermarket, scule, echipamente si accesorii pentru service-uri auto, a oferit vizitatorilor tehnologie și spectacol la Romexpo București. 

De la super-caruri Ferrari 8 până la monster-trucks, de la Dacii transformate cu investiții de mii de euro până la modele McLaren, comunitatea pasionaților de mașini a avut cu ce se delecta la Romexpo în weekendul 28-29 mai. Modelele rare şi maşinile tunate au fost vedetele expoziţiei. La Drift Games, publicul a aplaudat zeci de dueluri roată la roată, depăşiri spectaculoase cu roți încinse și mult fum: parcări în derapaj, treceri la limită printre obstacole şi multe alte elemente spectaculoase au arătat îndemânarea piloţilor Darko Grujovic (Serbia), Silvio Gotsev (Bulgaria), Viktor Atanasov (Bulgaria), Stefan Mladenov (Bulgaria), Marius Mitrache (România) și Răzvan Stan (România). Câteva zeci de norocoși au văzut spectacolul de drift de la etajul 20.

600 de cai putere dezlănțuiți n-au putut să facă față forței brute ale campionilor competițiilor Strongman din România și din afară. Uriașii Vladimir Comorovschi, Vlad Leahu, Silviu Urdea și Seifeddine Dit Karwache Hussein au stricat pur și simplu o mașină de drift ținând-o pe loc. În războiul forța mușchilor vs. forța mecanică, cea dintâi a triumfat. N-a fost singurul moment uluitor de la Romexpo: cei 6 și-au demonstrat abilitățile mutând din loc camioane de 16 tone. 

„Ne bucurăm că după 3 ani de pauză am reușit să reluăm Auto Total Business Show în format fizic. Peste 43.000 de vizitatori au interacționat cu peste 120 de expozanți pe durata celor 2 zile sub umbrela ATBS, brand cu suflet românesc născut din pasiunea pentru mașini. Profesioniștii din industria reparațiilor auto sau simplii amatori de tehnologie auto au avut ocazia să testeze îndeaproape produsele expuse, să participe la training-uri și demonstrații gratuite sau la numeroase concursuri organizate de producătorii prezenți, care au reprezentat cele mai importante nume din domeniul automotive.

Un etaj întreg al Pavilionului Central Romexpo a fost dedicate expozitiei de scule și utilaje pentru service-uri auto, precum și standurilor de vopseluri. La Tech Corner au fost prezentate seminarii și prezentări dedicate industriei automotive: soluții aplicate, soluții de business management pentru ateliere auto, lansări de ultimă oră. ATBS este probabil cea mai importantă scenă a industriei automotive locale, o sursă de referință pentru producătorii automotive și consumatorii lor. Cu consecvență, ATBS aduce anual inovație și tradiție în industria auto” spune Gabriel Zane, director Marketing AD AUTO TOTAL. 

Articole similare

Ad