Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trombone Trailer cu echipament avansat de siguranta la bord

Remorca Trombone are o abilitate superioara de a transporta sarcini foarte grele, asigurand in acelasi timp o siguranta completa operatorului si publicului larg. Remorcile certificate ENXL au fost proiectate sa incorporeze usor un echipament de siguranta depozitat la bord si disponibil pentru uz imediat. Astfel, un sistem Mansafe complet permite ca bunurile sa fie incarcate in siguranta, in special in santierele din centrul orasului. Materiale diferite, ca tuburi, podele si materii prime, pot fi incarcate cu usurinta si securizate folosind stalpii din mijlocul remorcii.
 

Sistemul de siguranta mai include scari in fata si pe partea laterala a remorcii, pentru acces usor si sigur, o bara de impact ranforsata in spate, curele pentru fixarea incarcaturii, lumina intermitenta de siguranta s.a..
Principala valoare adaugata pentru utilizator este increderea si linistea ca incarcatura este complet in siguranta in timpul transportului. In plus, este eliminata posibilitatea ca operatorul sa cada de la inaltime la descarcare, sistemul Mansafe prinzandu-l de un cablu tensionat. De asemenea, se evita prinderea unui trecator in remorca atunci cand se extinde sau cand se descarca si, in plus, marfa nu se poate misca in timpul transportului astfel incat sa cauzeze daune, datorita traverselor mai inalte ranforsate si celor 24 de stalpi laterali de Al, de 2 m.
Doua astfel de sisteme sunt depozitate pe fiecare remorca, pentru a evita intarzierile de asteptare a unui ham portabil de siguranta pe un santier de constructii cu multe activitati. Toate componentele sistemului ManSafe sunt depozitate in lazile laterale ale remorcii si este nevoie de o singura persoana pentru asamblare.

Articole similare

Ad