Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cargus adaugă noi parteneri și își extinde rețeaua națională SHIP & GO

Cargus adaugă doi noi parteneri în rețeaua națională de puncte SHIP & GO: PayPoint și un-doi Centru de plăți, companii specializate în soluții de plată, cu un total de peste 30.000 de locații la nivel național.

Parteneriatul contribuie la extinderea rețelei Cargus SHIP & GO în cele mai importante orașe din țară. Până la sfârșitul acestui an, compania de curierat estimează că va ajunge la peste 2.500 de locații, oferind, astfel, clienților săi posibilitatea de a expedia, ridică sau returna mai ușor și mai ieftin un colet, alegând unul dintre punctele din proximitate. 

Primele puncte SHIP & GO în parteneriat cu PayPoint și un-doi Centru de plăți se vor deschide în unele dintre cele mai mari orașe din România, precum București, Cluj, Constanța, Brașov, Timișoara sau Oradea. În plus, Cargus va furniza și serviciul de integrare API, pentru a activa mai rapid mai multe locații.

„Parteneriatul cu două dintre cele mai mari rețele de servicii de plată din România, PayPoint și un-doi Centru de plăți, este doar unul dintre modurile prin care punem în practică promisiunea față de clienții noștri: furnizarea de servicii de livrare simple, intuitive, inspirate de nevoile și stilul lor de viață. Vom continua să dezvoltăm rețeaua națională SHIP & GO și să oferim soluții inovatoare, care contribuie la dezvoltarea pieței de comerț electronic din România și construiesc un ecosistem complet de livrare“, a declarat Jan Verhesen, Out of Home Director, Cargus.

Rețeaua SHIP & GO are, în prezent, peste 700 de puncte, oferind, astfel, flexibilitate și rapiditate în expedierea și ridicarea coletelor. Livrările pot fi gestionate dinamic și redirecționate către un punct SHIP & GO preferat, fie utilizând aplicația Cargus Mobile, fie direct de pe site sau prin curier.

Articole similare

Ad