Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rețeaua rutieră pentru LHV din Flandra continuă să se extindă

În prezent există mai mult de 400 de combinații lungi (LHV) care circulă în Flandra, iar în iunie, așa cum anunță asociația olandeză de transport și logistică TLN, companiile pot solicita noi rute pentru rețeaua rutieră LHV din această zonă, urmând să fie incluse până la 30 de noi trasee.

În patru ani de la introducerea acestor combinații, pe 1 iulie 2018, au fost deja emise peste 400 de autorizații speciale și încă de la începutul testului, care se desfășoară până pe 31 decembrie 2024, era deja disponibilă o rețea rutieră extinsă (rapidă) pentru acestea, ceea ce face ca multe porturi și locații industriale din Flandra să fie accesibile LHV-urilor. Iar de două ori pe an, în iunie și decembrie, există posibilitatea de a aplica pentru noi trasee, care se adaugă la rețeaua rutieră după aprobare și sunt apoi disponibile pentru toate firmele.

TLN este mulțumită de desfășurarea testelor, mai ales că, parțial datorită eforturilor depuse de asociație, există deschidere pentru transport transfrontalier cu LHV, ceea ce face posibil ca transportatorii olandezi cu vehicule lungi să circule până aproape de granița cu Franța, cu beneficii majore pentru mediu și logistică.

Articole similare

Ad