Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Smart Diesel part of DKV Mobility aduce noul standard în serviciile de mobilitate pentru transportatorii din România

Până în 2020, eram Smart Diesel și DKV Mobility și unindu-ne forțele am devenit liderul de piață al industriei de mobilitate din România, dezvoltând noi oportunități de afaceri, care să reflecte nevoile tale și să creeze valoare prin calitate și accesibilitate.

Companiile de transport din România au acum la dispoziție servicii complete de mobilitate pentru transportul de marfă, digitalizare și acces la o rețea internațională disponibilă în peste 45 de țări, prin intermediul Smart Diesel part of DKV Mobility.

Bun venit în clubul transportatorilor de succes din România! Afacerea ta va fi pe mâini sigure atunci când alegi să lucrezi cu oamenii Smart.

Îți oferim soluții multiple de plată, în funcție de nevoile companiei tale :

  • Prețuri competitive: Cu noi beneficiezi de reducerea și controlul costurilor, ceea ce contribuie la eficientizarea afacerii tale.
  • Soluții complete: În calitate de furnizor de servicii de mobilitate, îți oferim un pachet cuprinzător ce acoperă toate nevoie de transport: acces la cea mai mare rețea europeană – 65.000 de stații – aparat unic de taxare, recuperare TVA direct pe aceeași factură, asistență rutieră, parcări securizate, rovinietă, rezervări ferry și o serie de produse digitale menite să te ajute în eficientizarea activității tale.
  • Securitatea cardurilor de carburant la cel mai înalt nivel

Cardurile Smart Diesel DKVpot fi restricționate în funcție de nevoile companiei, pot fi limitate pe sumă/zi/săptămână/lună sau pe zile ale săptămânii. Ulterior poți seta alerte și atenționări ori de câte ori cardul este utilizat sau depășeste standardele stabilite de tine

Notificările se primesc instant la momentul alimentării. Cu noua funcție de activare a cardului doar la cerere (On Demand) cardul va fi activ doar la momentul la care utilizatorul este la pompă și vrea să plătească alimentarea. Astfel, riscul de fraude este redus la ZERO.

  • Suport profesionist: Ne-am specializat în furnizarea produselor și serviciile ideale pentru fiecare tip de flotă sau vehicul.
  • Experiența în domeniu: Ai la dispoziție cea mai mare și experimentată echipă de vânzări și suport din domeniu, cu 55 de oameni de vânzări dedicați companiilor din România și experiență însumată în acest domeniu de aproximativ 2.000 ani.
  • Suntem consilierul tău de încredere, nu doar un furnizor de produse sau servicii.

Împărtășim idei și valori comune cu DKV Mobility, și împreună ne concentrăm pe dezvoltarea de produse și servicii de mobilitate, pe soluționarea nevoilor transportatorilor și digitalizarea industriei.

DKV Mobility în cifre:

  • 85 de ani experiență
  • O rețea de 230.000 de puncte de acceptanță în Europa, din care 65.000 de stații de alimentare
  • Peste 1300 de angajați activi în Europa
  • Cel mai mare furnizor independent de carduri și servicii de mobilitate din Europa.

Produsele și serviciile Smart Diesel part of DKV Mobility conectează afacerile din industria de transport în toată Europa, oferind soluții personalizate printr-o vânzare consultativă dedicată optimizării afacerii tale.

Achiziționarea Smart Dieselde către DKV Mobility a permis adăugarea în portofoliul propriu al Smart Diesela produselor și serviciilor DKV Mobility.

„Ne concentrăm permanent pe inovație și pe succesul clienților, pe abilitatea de a gestiona personalizat fiecare companie, fiecare provocare a unui antreprenor. Odată cu creșterea companiei dorim să menținem avantajul de a oferi o disponibilitate 24/7 clienților noștri, iar în 2021 am investit în extinderea echipei la 125 de angajați, profesioniști cu vastă experiență în domeniu. Punând clienții noștri în centrul a tot ceea ce facem, ne-am extins organic și am devenit lider pe piața soluțiilor de mobilitate pentru industria de transport din România”, declară Ovidiu Andrieș, CEO Smart Diesel part of DKV Mobility.

www.smartdiesel.ro

www.smartinfo.ro

Modul SMART de a face transport in Romania și EUROPA!

Articole similare