Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Operatiunile logistice din Bucuresti ale companiei Tibbett Logistics pentru industria auto au crescut de patru ori in cinci ani

Tibbett Logistics, parte din grupul Keswick Enterprisese, raporteaza ca in ultimii cinci ani operatiunile sale din Bucuresti pentru industria auto au crescut de aproximativ patru ori. In prezent operatiunile pentru industria auto se desfasoara in cadrul unui depozit de 11.500 mp, suprafata ce se refera doar la operatiunile din Bucuresti.
Incepand cu 2009, momentul mutarii operatiunilor sale logistice initiale pentru industria auto intr-un centru de distributie de 3.000 mp, locatie aflata in Parcul Equest, Bucuresti, aceste activitati au crescut in mod constant, in prezent avand in total 350 de angajati.
 

Luna aceasta locatia a fost suplimentata cu o suprafata de inca 2.000 mp, astfel incat sa adaposteasca noile operatiuni VMI (Inventar Administrat de catre Client) pentru clientul sau, un producator recunoscut la nivel mondial de componente pentru industria auto. Aceste operatiuni includ administrarea fluxulului de componente importate de la furnizorii din Asia, receptia si sortarea produselor, inspectiile de calitate si programarea livrarilor catre client la locatia de productie din Bucuresti, cativa furnizori straini punand bazele sediurilor lor in cadrul acestei locatii. Compania deja furnizeaza alte servicii cu valoare adaugata, precum inspectia produselor finite si servicii de ambalare/ containerizare conform specificatiilor clientului.
Clientul companiei Tibbett Logistics este unul dintre cei mai mari producatori de turbine, furnizand tehnologii turbo pentru automobile comerciale, de transport persoane si private. Pe langa administrarea depozitului sau extern, Tibbett Logistics de asemenea opereaza depozitul localizat in interiorul fabricii din Bucuresti. Aici se controleaza fluxul de componente pe linia de asamblare, precum si colectarea produselor finite pentru a fi transportate catre depozitul extern si livrarea finala catre fabricile de motoare din intreaga lume.
Tibbett Logistics este de asemenea responsabila pentru programarea livrarilor de componente catre fabrica din Slovacia, fabrica ce apartine aceluiasi client.
Pe langa aceste operatiuni din Bucuresti pentru industria auto, Tibbett Logistics opereaza si depozitul din centrul tarii, judetul Hunedoara, cat si cel din vestul tarii, in Arad pentru alti clienti majori. In plus, administreaza colectarea produselor din fabricile auto din Romania si consolidarea acestora in Arad, inainte de a le transporta in regim de camion complet catre Slovacia, Germania, Franta si Marea Britanie.
Tibbett Logistics ofera o gama larga de servicii logistice si intermodale sectoarelor industriei auto, industriei de textile si altor sectoare FMCG in Romania si in Europa de Sud – Est. Tibbett Logistics opereaza in prezent peste 80.000 mp de depozitare plus o flota de distributie constand din semiremorci, semiremorci cu temperatura controlata (duala si tripla) si sasiuri de containere impreuna cu propriile vagoane intermodale.

Articole similare

Ad