Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Smart Trailer iTap, un sistem pentru controlul la distanta a functiilor remorcii

iTAP permite controlul de la distanta a functiilor semiremorcii, independent de camion, utilizarea conexiunii WiFi aducand economii de tuburi, conectori sau cabluri.
Prin intermediul aplicatiilor de tip smartphone, functii precum ridicarea axei sau ridicarea/coborarea sasiului pot fi controlate din afara zonelor periculoase.
In timpul condusului, iTAP prezinta informatii in timp real privind greutatea remorcii sau codurile de diagnosticare a erorilor (DTC). Noutatea vine din faptul ca nu necesita vreo conexiune fizica sau vreo instalare de software pentru a accesa datele stocate continuu pe iTAP ECU in timpul operarii remorcii.
 

Datele sunt periodic transferate prin intermediul unei retele virtuale intretinute de puncte de acces WiFi, ceea ce permite furnizorilor logistici si de mentenanta sa monitorizeze si sa diagnosticheze continuu performanta remorcii si a utilizarii acesteia.
Aplicatia comunica prin wireless cu iTAP, care transmite comenzile de control via CAN Bus catre controlul franei si a suspensiei. iTAP ECU este montat pe sasiul remorcii si conectat printr-un cablu la modulul TEBS G”. Practic, iTAP ECU este interfata pentru o conexiune wireless cu un dispozitiv mobil cu aplicatia pe iTAP, care poate fi utilizat pe iPhone, iPad si iPod, ca si pe tablete si spartphone-uri cu sistem Android de operare. Datele sunt transferate prin WiFi catre platforma FleetRemote unde datele sunt procesate si imbogatite pentru analize viitoare.

Articole similare

Ad