Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premiera mondiala a modelului Volkswagen TRISTAR in cadrul IAA

Cu ocazia Salonului Auto International IAA din acest an, Volkswagen Autovehicule Comerciale prezinta un concept cu legendarul nume TRISTAR. Robustul autovehicul cu platforma, stylingbar si ampatament scurt dispune de tractiune integrala cu diferential blocabil mecanic pe puntea spate si garda la sol marita cu 30 mm. Corespunzator numelui, designerii au dezvoltat un limbaj al formelor ultra-precis, nou si totusi familiar: liniile ascutite, farurile cu LED si arhitectura modificata a intregii sectiuni frontale confera studiului forta si latime.
 

Plansa de bord aminteste de cea a modelelor mai vechi ale Busului VW, prin prisma formei si simplitatii functionale. Incarcatura poate fi distribuita pe doua niveluri separate: sub platforma, pe care este depozitata deja roata robusta de rezerva, se gaseste un „sertar” spatios si protejat de apa si praf. Interiorul dispune de scaune pentru sofer si pasager, care pot fi rotite si glisate, si de cele mai moderne sisteme de video-conferinta si sonorizare, care transforma TRISTAR in spatiul perfect pentru sedinte. Nu a fost uitat nici macar espressorul.
Capacitatea sa de a face fata conditiilor extreme de off-road, imbinata cu posibilitatile flexibile de transport si incarcare, fac ca TRISTAR sa fie un real atelier mobil, un birou high-tech mobil sau surf-mobilul ideal. Fiind sigur, de calitate superioara si flexibil, noul Volkswagen TRISTAR este un instrument polivalent pentru fiecare utilizator, fie arhitect, echipa de filmare, expert de service, designer de gradini sau explorator.
Dr. Eckhard Scholz, presedintele Consiliului de Administratie al marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale, a declarat in cadrul premierei mondiale: „TRISTAR prezinta o combinatie inedita a tuturor calitatilor gamei actuale T, subliniaza potentialul acesteia si dovedeste ca aceasta este in continuare reperul in domeniu. TRISTAR imbina astfel trecutul cu viitorul: la 30 de ani de la primul studiu Syncro, demonstreaza know-how-ul marcii in domeniul tractiunii integrale, precum si capacitatea de a face fata provocarilor viitorului.” El a continuat: „Noi luam in serios cerintele si nevoile clientilor nostri si ne dezvoltam tintit bestseller-ul. Astfel, cu fiecare model nou, definim standardul segmentului.”

Articole similare

Ad