Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Temperatura asfaltului trebuie monitorizata

Sistemul de telematica Tcontrol ConStruct de la idem telematics (membru al BPW Group) automatizeaza intregul proces de inregistrare si monitorizare a temperaturii, de la incarcare la descarcare. Temperatura este afisata in timp real pe monitorul Tcontrol din vehicul si, optional, pe un terminal mobil. Mesaje de alarma configurate individual se trimit via SMS, e-mail sau aplicatie pe mobil pentru a avertiza soferul si compania de transport in cazul in care apare vreo deviere de la valorile stabilite.
 

Daca sosirea unui transport de asfalt are o intarziere din cauza conditiilor de trafic, si asta conduce la o scadere a temperaturii asfaltului, managementul santierului poate gasi solutii pentru o descarcare corespunzatoare si pentru mentinerea calitatii asfaltului.
Toate datele generate sunt prezentate clar pe un portal web de unde pot fi accesate pentru inca 18 luni. Cinci senzori de temperatura PT 1000 sunt distribuiti de jur-imprejurul benei basculabile, iar inregistrarea si monitorizarea temperaturii porneste automat, in timp ce EBS raporteaza catre TControl ca sarcina pe axa si temperatura in bena creste.
Cu functiile special adaptate pentru transportul de asfalt, TControl ConStruct corespunde prevederilor legale. Pe langa inregistrarea continua a temperaturii, acesta inregistreaza si locatia si timpul incarcarii, ruta si viteza, conditiile de incarcare, greutatea etc.
Caracteristici aditionale ca evaluarea datelor EBS, monitorizarea presiunii anvelopelor, verificarea prizelor de putere pe vehicul ca si aplicatii TLogMobile pentru logistica in constructii completeaza analiza capacitatii de utilizare si eficienta.

Articole similare

Ad