Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Colaborare Kässbohrer-Knorr Bremse pentru controlul digital al remorcii (DTC)

Kässbohrer a proiectat unitatea DTC pentru a maximiza siguranta soferilor si operatorilor. In timp ce acestia trebuie sa utilizeze diferite echipamente pe remorca, cum ar fi frana de parcare, trenul de rulare, plierea barei de protectie si ridicarea acoperisului pentru remorcile cu prelata, DTC permite controlul centralizat sistematic pentru a monitoriza incarcatura pe remorca si distributia marfurilor intre axe, fiind usor de utilizat.
 

Sistemul detine interfete alternative precum „touchscreen”, ce poate fi personalizat in functie de cererile fiecarui client potrivit echipamentului standard din flota sa si „Wireless Smart Key,” comparabil cu cheile inteligente din industria auto.
Principala valoare adaugata e minimizarea riscurilor de accidente de munca, ceea ce genereaza un cost substantial redus in termeni de sanatate, productivitate si costuri administrative. DTC elimina si riscul de utilizare neautorizata a franei de parcare, ce poate fi activata numai pe unitatea de control de la distanta prin introducerea unei parole.
Trenul electromecanic de rulare poate fi controlat din DTC de la o distanta sigura, acesta setand automat frana de parcare imediat ce picioarele de parcare sunt extrase complet, sau avertizeaza utilizatorul pana cand acestea au fost complet extrase.
Noul sistem va verifica automat sarcinile de pe axe si distributia incarcaturii, iar daca exista o supraincarcare sau o distributie gresita, acesta va preveni mutarea remorcii sau va avertiza soferul.
DTC poate seta pozitia barei stabilizatoare (ridicata sau coborata), iar daca utilizatorul uita sa seteze bara, de exemplu pentru condus, acesta o va seta automat sau va avertiza utilizatorul. Acesta e avertizat si asupra conditiilor improprii ale sigiliului, sau daca usa este deschisa.

Articole similare

Ad