Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift lansează Combi-SBT, pentru sarcini de până la 50 t

Combilift a lansat un utilaj inovator, destinat manipulării cutiilor mobile şi încărcăturilor supradimensionale de toate felurile, de la modelele standard până la cutii mobile cu panouri de beton, din producție şi depozitare.

Cu o capacitate maximă de ridicare de 50 t, Combi-SBT (SBT=Swap Body Transport) este disponibil cu alimentare diesel sau GPL. Are un design cu 3 perechi de roți (6 roți în total) pentru o presiune mai mică la sol. Roțile din spate sunt antrenate hidrostatic și sunt direcționate din față, asigurând o manevrabilitate excelentă.

O pereche de platforme de ridicare, amplasate pe şasiul utilajului, susțin încărcătura în timpul transportului. Controlul acestora din cabină asigură faptul că operatorul se află într-o poziție sigură atunci când sarcina este ridicată și coborâtă. Platformele pot fi, de asemenea, ridicate și coborâte independent, permițând echipamentului să ridice cutiile mobile care nu sunt pe un teren plan.

Platforma frontală este prevăzută cu ghidaje, pentru o aliniere corectă a încărcăturii înainte de ridicare.

În ceea ce privește siguranța și vizibilitatea, Combi-SBT oferă numeroase avantaje în comparație cu alte utilaje din piaţă care au aceeaşi destinaţie. Cabina este montată la 90° pe şasiu și decentrată față de sarcină, ceea ce oferă vizibilitate deplină 360° de jur-împrejur și posibilitatea de a observa fără probleme toate colţurile mașinii.

Adăugând oglinzi și o cameră retrovizoare nu există puncte „moarte“, ceea ce face ca poziționarea Combi-SBT sub cutia mobilă să fie rapidă, ușoară şi sigură, atât pentru operator, cât şi pentru cei din jur. În plus, operatorul poate finaliza o manipulare completă fără a fi nevoit să iasă din cabină (proiectată ergonomic şi amplasată la nivel jos).

În dezvoltarea noului echipament Combi-SBT, producătorul irlandez a colaborat cu o parte dintre clienții săi din industria betonului, pentru a veni cu soluţia tehnică cea mai potrivită pentru manipularea unui material care poate fi problematic de ridicat și de mutat. Iar de atributele acestui nou model vor beneficia şi companiile din alte industrii, care se confruntă cu manevrarea încărcăturilor supradimensionate, grele sau voluminoase.

Combilift este prezent în România prin importatorul Wylze Logistik.

Articole similare

Ad