Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alcoa a lansat in Europa janta UltraONE din Al forjat

Alcoa, inventatorul si liderul global al jantelor din aluminiu forjat, a anuntat la IAA 2014, ca selectioneaza parteneri cu flote pentru lansarea europeana a celei mai usoare jenti din Al forjat, Ultra ONE cu aliaj MagnaForce. Janta va fi disponibila in Europa din a doua jumatate a lui 2015, mai ales ca tendinta din intreaga lume a flotelor este sa tranziteze catre jante din aluminiu, mai usoare comparativ cu cele din otel, pentru a mari sarcina utila, a imbunatati consumul de combustibil si a corespunde legislatiei privind emisiile.
 

Adoptarea jantei Ultra One in alte piete majore, inclusiv in SUA, a aratat ca, de la lansarea din martie 2014, unele dintre cele mai mari flote si-au innoit flotele cu Ultra ONE. "Flotele pentru care este importanta greutatea, cu vehicule pentru transportul de petrol si a produselor vrac, au imbratisat rapid noua tehnologie in alte piete, si ne asteptam la acelasi lucru si in Europa", a declarat Tim Mayers, presedintele Alcoa Wheel.
Jantele Alcoa sunt realizate dintr-o bucata de Al forjat, ceea ce le face mai usoare si de cinci ori mai puternice decat cele din otel. In plus, Ultra ONE va sosi in Europa cu Dura-Bright EVO, tratament al suprafetelor care permite ca luciul stralucitor sa se mentina chiar si dupa ani de utilizare, fara nevoie de lustruire. Curatarea regulata cu produse utilizate in mod obisnut la camioane ori doar cu sapun si apa va mentine rotile stralucitoare, chiar si dupa sute de spalari si mii de kilometri, reducand costurile de mentenanta.
Alcoa va produce janta europeana Ultra ONE la facilitatile din Europa.

Articole similare

Ad