Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trucksters deschide un coridor expres către Marea Britanie

Trucksters, un start-up spaniol din domeniul transportului rutier, a anunțat deschiderea unui nou coridor pentru a conecta Europa cu Regatul Unit.

Acesta este primul coridor al companiei din afara UE, care leagă Barcelona și centrul și nordul Spaniei de Regatul Unit în 28-34 de ore. Acest lucru reduce cu aproape 50% timpul de tranzit obișnuit de 48 de ore al Trucksters. Acest lucru este posibil datorită unui sistem bazat pe inteligență artificială și, la fel ca în cazul companiilor aeriene, a unor coridoare, ceea ce permite start-up-ului să ofere timpi de transport aerian la prețuri de transport rutier.

Noul coridor britanic are 2 rute principale. Prima se întinde din centrul și nordul Spaniei până în nord-vestul Regatului Unit. Cel de-al doilea începe la Barcelona și se termină în centrul țării. Ambele rute trec prin Calais, în Franța, și prin Eurotunel către insulele britanice. Pentru a asigura un proces fără probleme, Trucksters se ocupă de toate formalitățile asociate cu vama și acționează ca o legătură între companie și controlul de frontieră, permițându-le șoferilor să se concentreze pe condus și pe livrarea mărfurilor.

Un model de afaceri premiat

Trucksters utilizează tehnologia AI și un sistem care menține vehiculele pe drum în permanență. Această abordare inovatoare reduce timpii de tranzit cu până la 50% și îi face cu 20% mai eficienți din punct de vedere al costurilor.

Mai important, acest sistem îmbunătățește condițiile de lucru ale șoferilor, care trebuie să parcurgă doar distanțe mai scurte. Practic, șoferii parcurg doar o bucată de drum, după care semiremorca e preluată de alt șofer, iar primul se întoarce acasă cu o altă încărcătură. Printre alte beneficii ale acestui mod de lucru se numără o reducere de 95% a riscului de furt de marfă și un model de afaceri ușor de extins, prin care terții – companii și antreprenori individuali – își pot integra fără probleme vehiculele cu Trucksters.

Articole similare

Ad