Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Romania prezenta pentru a treia oara la Expo Real

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana organizeaza pentru a treia oara standul comun al Romaniei la editia a 17-a a targului EXPO REAL – cea mai mare expozitie europeana pentru proiecte imobiliare si investitii la nivel international – www.exporeal.net – care va avea loc in perioada 6 – 8 octombrie 2014 la München. Aici se reunesc toate verigile lantului de valori din acest domeniu: de la dezvoltatori de proiecte, investitori si finantatori pana la regiuni economice si orase, transformand expozitia intr-un eveniment unic pe piata internationala.
 

Standul Romaniei a crescut de la an la an, la editia din acest an urmand sa fie prezenti sase expozanti pe o suprafata in crestere cu 20% fata de 2013: Primaria Municipiului Bucuresti, Lupp Projekt Transilvania, Plana-Innova si WDP Development Romania, Eurobusiness Parc Oradea si Tetarom SA Cluj.
Evenimentul este insotit de un program de conferinte de specialitate. La fel ca la editia precedenta, „Romania ca destinatie investitionala” va fi una dintre temele incluse in programul de conferinte al targului. Astfel, pe 7 octombrie ora 11:00, in cadrul Forum Invest, participantii la panel vor oferi publicului de specialitate prezent la conferinta informatii relevante despre Romania, despre situatia economica actuala si perspective.

Articole similare

Ad