Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone propune noua remorca Cool Liner Pharma

Potrivit unor criterii definite, Cool Liner Duoplex Steel de la Krone a fost certificat de catre Pharmaserv ca fiind solutia potrivita pentru transportul de produse farmaceutice.
Astfel, aceasta respecta toate caracteristicile cerute de industria farmaceutica, ca valori bune de izolare ale caroseriei, o distributie omogena a temperaturii si solicitari speciale in ceea ce priveste igiena in selectarea materialelor si in procesare.
 

In transportul produselor farmaceutice proportia de bunuri din gama de temperatura cuprinsa intre +2 grade si +8 oC a crescut rapid in ultima perioada, desi farmaceuticele au fost transportate pana acum la maximum +25-+30 oC, acest trend cu temperaturi mai scazute aparand datorita unei cresteri generale in substante Bio care necesita regimuri mai joase de temperaturi. Ca atare, din 2015 se asteapta o cota de piata a acestora de 50%, desi cota curenta este de numai 20%.
Noua propunere de la Krone aduce clientilor beneficii in ceea ce priveste economia de timp si costuri, precum si o siguranta sporita in transport.

Articole similare

Ad