Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carrier Transicold propune solutii ce utilizeaza un agent frigorific natural

Carrier Transicold sprijina transporturile cu temperatura controlata cu o linie completa de echipamente pentru camioane, remorci si containere frigorifice. In acest sens, Carrier a produs o unitate prototip pentru remorci cu agent frigorific natural, expusa in premiera la IAA Hanovra. Acesta utilizeaza CO2, un refrigerent natural care are un impact mai mic asupra incalzirii globale decat refrigerentii utilizati in sistemele frigorifice de transport conventionale.
 

Tot la IAA si-a facut debutul si noua remorca Vector 1350 care completeaza linia Vector formata din trei unitati frigorifice specializate, proiectate pentru a se potrivi cu o multitudine de aplicatii ale clientilor, de la transporturi pe distante lungi la distributie.
Carrier Transicold a prezentat si gama de solutii ale lantului frigorific pentru transportul farmaceutic care isi propune sa corespunda regulamentelor publicate recent in capitolul „Integritatea si calitatea transportului“, parte a normelor CE (94/C 63/03) denumite „Bune practici in distributia produselor medicamentoase de uz uman“.
Pe langa prezentarea noilor produse, vizitatorii au putut afla despre pachetul full-service imbunatatit, redenumit everCOLD. De asemenea, Carrier Transicold a propus si noul serviciu de management al incidentelor pe tot parcursul anului, 24/7, oneCALL, care le ofera clientilor acces la o retea extinsa de peste 600 de puncte de service in 59 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Articole similare

Ad