Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO transporta trenuri pentru constructorul feroviar spaniol Talgo in Rusia

GEFCO Spania si GEFCO Rusia au semnat un contract, in primul trimestru al anului 2014, cu compania spaniola Talgo, lider national si unul dintre principalii jucatori internationali in fabricarea de trenuri de mare viteza. GEFCO va asigura transportul si distribuirea a sase trenuri de pasageri pentru liniile de cale ferata Moscova-Berlin si Moscova-Kiev, precum si gestionarea formalitatilor vamale.
Pentru a transporta aceasta incarcatura exceptionala, GEFCO Spania asigura transportul multimodal al trenurilor, finisate si asamblate deja de Talgo, de la Vitoria (Rivabellosa), prin portul rusesc din Ust-Luga (Saint-Petersburg).
 

Aici este preluat de filiala din Rusia, care asigura descarcarea si transportul pe cale ferata pana la Moscova. Filiala se ocupa si de operatiunile vamale. In cadrul acestui contract, GEFCO Spania ofera, de asemenea, servicii de transport aerian de marfuri catre Rusia de doua pana la de trei ori pe saptamana, pentru piese de schimb si componente.
In ciuda mediului dificil, Rusia ramane una dintre zonele de crestere prioritara pentru Grupul GEFCO. Noul sau actionar, RZD, ofera acces pe piata rusa, unde sectorul logistic se dezvolta rapid.
Pentru accelerarea dezvoltarii sale comerciale in Rusia si, la nivel mai general, in Asia centrala, GEFCO a infiintat o noua structura la inceputul anului 2014. Aceasta este formata dintr-o celula de dezvoltare comerciala cu 50 de experti in logistica, avand sediul in Moscova si este organizata pe activitati, in special cu accent pe doua linii de piata strategice: High & Heavy si Oil & Gas.
GEFCO este prezenta in Rusia din anul 2003 si a realizat 6% din cifra sa de afaceri mondiala pe anul 2013, de 4 miliarde de euro, in aceasta regiune.

Articole similare

Ad