Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Girteka Transport va opera în viitor ca TNDM Trucking

Girteka Fleet va fi cunoscută de acum înainte sub numele de TNDM Trucking, întrucât noul nume și noua identitate vizuală vor reflecta mai bine propunerea de valoare a modelului unic de afaceri de transport rutier dedicat. Numele “TNDM Trucking” exprimă promisiunea brandului de a lucra în tandem cu clienții săi pentru a le accelera creșterea, permițându-le acestora să se concentreze asupra activității lor, în timp ce transportatorul rutier de mărfuri continuă să ofere o capacitate stabilă de camioane și semiremorci. Între timp, noul logo al companiei de transport rutier dedicat pune, de asemenea, accentul pe lucrul în tandem, deoarece literele T și N sunt conectate împreună cu un semn de navigație care conduce pe drumul simbolic, reprezentând o singură direcție și un singur obiectiv spre care se îndreaptă atât TNDM Trucking, cât și clienții săi.

“Pandemia și evenimentele care au urmat au schimbat sectorul transportului rutier de marfă așa cum nu am mai văzut până acum. Nu există nicio îndoială că a trebuit să lucrăm în tandem pentru a face față furtunii”, a comentat Sigitas Meilūnas, directorul de operațiuni (COO) al TNDM Trucking. “Știam că a ne concentra mai mult pe experiența clienților noștri va fi prioritatea noastră numărul unu în viitor, lucru care a fost doar reafirmat de dialogurile cu clienții noștri”, a continuat Meilūnas.

O altă trăsătură care poate fi identificată cu noul logo este schimbarea poziționării în întregul Girteka Group, și anume transformarea într-o companie de Logistică Responsabilă.

“Pe măsură ce am analizat fundamentele TNDM Trucking, am realizat că suntem responsabili față de cele cinci părți interesate, inclusiv față de clienți, colegi, comunitate, acționari și parteneri, să fim mai atenți la costuri, să avem un impact semnificativ împreună, să continuăm să oferim o creștere profitabilă și să asigurăm colaborări durabile și beneficii reciproce, astfel încât să continuăm să fim prima alegere evidentă pentru toate părțile interesate”, a indicat COO.

Cu toate acestea, după cum a subliniat directorul executiv, compania va rămâne o entitate independentă în cadrul Girteka Group, permițând TNDM Trucking să continue să se concentreze pe experiența propriilor clienți, canalizând în același timp expertiza grupului.

“La sfârșitul zilei, ambiția noastră este de a oferi clienților noștri cea mai bună experiență în domeniul transporturilor rutiere, cu actualizări în timp util, un singur punct de contact, actualizări proactive și rezolvarea problemelor 24/7”, a conchis Meilūnas.

Între timp, Simonas Bartkus, șeful departamentului de marketing și comunicare al Girteka Group, a adăugat că grupul este fericit să introducă un nou brand în portofoliul familiei Girteka. “Cu propunerea de valoare unică a TNDM Trucking, care reprezintă dedicare și sinergie maximă în timp ce lucrează ca o echipă de transport extern de marfă, și cu valorile împărtășite cu Girteka Group, viitorul companiei de transport dedicat este luminos”, a remarcat Bartkus.

TNDM Trucking este o companie care a fost înființată în 2016, crescând stabil de-a lungul istoriei sale cu cele mai moderne camioane și remorci care se găsesc pe piață, având în flotă peste 700 de camioane dedicate. Compania de transport rutier dedicat oferă servicii de transport dus-întors pentru expeditori și expeditori, permițând clienților săi să închirieze fie un camion și un șofer, fie un camion, un șofer și o remorcă, cu opțiunea de a marca remorcile și camioanele pentru a continua să le reprezinte compania pe drum. Punând accentul pe durabilitate, pe formarea continuă a șoferilor și pe îmbunătățirea procedurilor operaționale, TNDM Trucking va oferi fundația necesară pentru a dezvolta afacerile clienților săi și pentru a se concentra pe succesul pe termen lung.

Articole similare

Ad