Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutie rapida de ridicare a axei si a anvelopei avariate

Testata de DEKRA, GTM Fahrzeugbaumodule Greifus, actioneaza ca o trusa de scule de urgenta, facand posibila, in cazul unor intepaturi ale anvelopelor sau daune ale rulmentilor, jantelor sau axelor, continuarea condusului in doar 10 minute catre urmatorul service ori parasirea situatiei din trafic care este periculoasa pentru sofer si alti utilizatori de drum.
Greifus poate fi utilizat si ca «platforma de ridicare» pentru a duce anvelopa si/sau axa in atelierele de reparat camioanele, in astfel de situatii nemaifiind necesara utilizarea unei linii de lucru in service, ci fiind suficienta suspensia pneumatica standard.
 

Greifus inlocuieste prin urmare roata de rezerva si cricul, impreuna cu diverse echipamente care sunt necesare in mod normale in cazul unor intepaturi, ceea ce ofera o alternativa eficienta la serviciile de reparatii.
Standard, Greifus este intotdeauna setat pentru partea dreapta si pentru semiremorcile Schmitz-Cargobull, dar poate fi folosit si pe stanga prin mutarea placilor de fixare si de distanta deasupra placii de montaj. Se ridica remorca utilizand un dispozitiv pneumatic de reglare a inaltimii, se aplica Greifus la roata defecta in spatele pernei de aer in partea interioara a barei longitudinale si se fixeaza de partea exterioara a acesteia utilizand placile de prindere si de distanta corecte (in functie de grosimea cadrului) si suruburile oferite. Apoi se actioneaza dispozitivul pneumatic de reglare a inaltimii remorcii, se elibereaza aerul comprimat din perna, se gliseaza placa de sustinere Greifus in spatiul furnizat si se fixeaza folosind pene de blocare disponibile in comert. Apoi, se utilizeaza dispozitivul de reglare a remorcii, care se umple cu aer comprimat pana cand aceasta a atins din nou inaltimea de conducere.

Articole similare

Ad