Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne + Nagel S.R.L, de 20 de ani in serviciul clientilor romani

Cu ocazia celor 20 de ani de cand este prezenta pe piata romaneasca, Kuehne + Nagel S.R.L a organizat vineri, 10 octombrie o receptie dedicata clientilor sai, partenerilor de afaceri si reprezentantilor politici nationali si locali.
Compania si-a inceput activitatea in 1994 si a fost printre primele companii straine care au intrat pe piata romaneasca dupa transformarea politica profunda suferita in Europa de Est. Compania oferea initial servicii de transport in camion full si grupaj rutier in Europa.
 

In 2002 Kuehne + Nagel si-a extins activitatea prin oferirea de servicii contract logistics in special dedicate industriei automotive.
In prezent, aproximativ 300 de experti in logistica ofera o gama larga de servicii ce cuprind transportul aerian, maritim si rutier cat si contract logistics si servicii vamale catre un numar mare de clienti. Spatiul total de depozitare se intinde pe o suprafata de 30.500 mp, iar compania opereaza in noua locatii din sase orase diferite.
„Kuehne + Nagel Romania se focuseaza pe livrarea de servicii de inalta calitate, adaugand astfel valoare lantului de logistica a clientilor sai. Compania isi imbogateste continuu portofoliul de clienti si isi intareste reteaua folosind avantajele know-how-ului nostru global.“, a declarat Pierpaolo Sironi, Managing Director al Kuehne + Nagel Romania.

Articole similare

Ad