Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sisteme inovatoare FM Logistic pentru comenzile multi-order

FM Logistic si partenerul sau Balea au dezvoltat solutia 'Put to light' pentru pregatirea comenzilor multi-order (PMO). Solutia combina expertiza din domeniul sistemelor de control Balea- partener al Grupului din 2009, cu pragmatismul FM Logistic, solutia putand fi adaptata oricarui tip de stivuitor, imbinand adaptabilitatea si flexibilitatea pentru a imbunatati calitatea si productivitatea.
Sistemul 'Put to light' este format dintr-un panou pe care este instalat un ecran de afisaj iluminat.
 

Acesta il informeaza pe operator in legatura cu cantitatea de pachete care trebuiesc pregatite iar semnalul luminos indica exact locul comenzii in care ar trebui adaugate produsele. Adecvata pregatirii comenzilor multi-order, solutia inovatoare 'Put to light' are mai multe avantaje. Panoul este o solutie universala 'Plug & Play' fixata de baza stivuitorului care opereaza prin bateriile stivuitoarelor fara o interfata complexa. Designul permite instalarea a pana la 6 ecrane de afisaj iluminat si semnale luminoase si utilizeaza un sistem de sine care permit configurarea acestuia astfel incat sa fie adaptat cererii. Panoul este de asemenea reglabil pe inaltime. Compatibil cu terminale cu frecventa radio, permite optimizarea fluxurilor de pregatire a comenzilor si trasabilitatea produselor.
Solutia 'Put to light' este perfect adaptata metodelor actuale utilizate pentru pregatirea comenzilor. Ecranul de afisaj dinamic elimina operatiunile de identificare si verificare a paletilor, faza de pregatire a comenzilor devenind astfel mai rapida.
Controlul vocal poate fi mentinut, completand astfel sistemul. Rezultatul: zero erori, asigurand cresterea eficientei si a productivitatii.
Testat timp de 2 luni in cadrul unei platforme FM Logistic din Polonia, sistemul “Put to light” a fost foarte bine primit de catre angajatii responsabili cu pregatirea comenzilor care au evidentiat caracteristici precum fiabilitate (picking fara erori), compatibilitatea cu diferite tipuri de suporturi si ergonomie (mai putina oboseala resimtita la sfarsitul zilei) pentru un nivel al calitatii similar sau chiar mai ridicat, comparativ cu o solutie conventionala. „Aceasta solutie inovatoare raspunde unei nevoi reale a utilizatorilor si clientilor FM Logistic. A fost deja implementata in cadrul FM Polonia si in curand in cadrul FM Rusia. Si pentru ca este pe deplin compatibila utilizand tehnologia Wi-Fi, vom implementa solutia la nivel international, in cadrul tuturor activitatilor PMO", a declarat Karine Bouchery, FM Logistic Innovation Manager.

Articole similare

Ad