Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dumagas Transport si-a regandit strategia

Dumagas Transport SA a anuntat ca Bancroft Private Equity detine 100% din capitalul social al companiei. Ca urmare a infuziei de capital, compania si-a regandit strategia de la nivel national la unul regional, a facut investitii si a operat modificari in fluxurile operationale pentru a sustine o dezvoltare durabila.
Un prim pas in pozitionarea regionala a fost marcat de deschiderea biroului Dumagas la Istanbul, la finalul trimestrului trei din 2014.
 

Din octombrie, 60 de noi camioane MAN si 25 de semiremorci Schmitz completeaza cele 415 unitati proprii de transport, in urma unei investitii de 4,8 milioane euro. 80 de locuri de munca se vor adauga, ceea ce va aduce echipa Dumagas la 650 de persoane. Camioanele MAN Euro 6 vor fi utilizate pentru tran¬sport pe distante lungi si sunt dotate cu pachetul EfficientLine pentru reducerea consumului de carburant si cu sisteme telematice de control si pozitionare prin GPS.
Tot ca parte a repozitionarii strategice a Dumagas, managementul general a fost preluat de Mircea Vlah, anterior Director General Adjunct. Mandatul lui Mircea Vlah se concentreaza pe cresterea veniturilor, revenirea pe profit si implementarea proceselor de excelenta operationala in activitatea de transport international si domestic. „Avem o baza solida, Dumagas este in topul transportatorilor romani si are sansa de a se consolida ca unul dintre cei mai mari jucatori regionali. Vreau sa fim nu numai mari, ci si foarte buni, astfel ca investim 5,2 milioane de euro, per total, atat in echipamente, cat si in pregatirea oamenilor” – declara Mircea Vlah, CEO al Dumagas Transport SA.
Acesta a mai explicat ca peste 32.000 de ore de training sunt bugetate anual pentru pregatirea personalului. Investitiile vor fi directionate si catre achizitia de soft-uri performante de urmarire a camioanelor. Valoarea acestor investitii pentru eficientizarea activitatii de transport rutier vor continua intr-un ritm sustinut in urmatorii 3 ani prin reinnoirea si marirea flotei de camioane.
Dumagas executa peste 65.000 de transporturi anual, cu o capacitate totala de peste 800.000 de tone/an, pentru clienti din numeroase industrii: FMCG, retail, auto, constructii, mobila si prelucrarea lemnului, productia si prelucrarea metalului. Cele mai frecvente destinatii sunt Turcia, Germania, Italia, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Polonia, Cehia, Ungaria.

Articole similare

Ad