Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au fost inmanate si premiile IVOY, ITOY si IFOY!

In cadrul Galei revista Tranzit a premiat Iveco Daily cu trofeul International Van of the Year 2015 si Renault Trucks T cu trofeul International Truck of the Year 2015, in calitate de membru al celor doua jurii internationale.
Iveco Daily a fost ales Vanul Anului 2015, primind de la juriul international de presa Van of the Year cu 17 puncte mai mult fata de urmatorul clasat, Mercedes-Benz Vito. Renault Trucks a castigat trofeul Camionul Anului 2015 cu noua Gama T, acumuland 129 de voturi din 175 posibile.
 

De asemenea, au fost inmanate replici ale trofeelor International Forklift of the Year reprezentantilor Wylze Logistik, Toyota Romania, Still Motostivuitoare si Util. Asta dupa ce in cadrul CeMAT, in cadrul celei de a doua editii a competitiei „International Forklift Truck of the Year 2014” Crown, Jungheinrich si Still au castigat premiile IFOY pentru categoriile „Echipamente de depozitare”, „Stivuitoare cu contragreutate de peste 3,5 t” si, respectiv, „Vehicule cu ghidaj automat“, in timp ce Toyota si-a adjudecat doua titluri, cel pentru „Stivuitoare cu contragreutate sub 3,5 t“ si „Solutii intralogistice”.

Articole similare

Ad