Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebruder Weiss, cea mai eficienta companie de logistica din Romania!

Revista Tranzit a desemnat Gebruder Weiss cea mai eficienta companie de logistica datorita rezultatelor financiare inregistrate in anul fiscal 2013 cand a inregistrat o cifra de afaceri de 40,78 milioane euro si un profit de 1,58 milioane euro. Gebruder Weiss a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 6 milioane euro si a profitului de 0,67 milioane euro in conditiile in care valoarea activelor a crescut cu aproape 1,5 milioane euro. cresterea a continuat si in primele sase luni ale acestui an. Veniturile suplimentare vin atat din contracte noi, cat si din consolidarea colaborarilor existente, mai ales ca unii clienti deja existenti au inceput sa isi creasca volumele.
 

Activitatea companiei a crescut in special pe partea de solutii de transport, atat international, cat si distributie nationala in regim de grupaj, dar si camioane complete.
Viorel Leca, directorul general Gebruder Weiss a aratat ca „nu am cuantificat niciodata rezultatele sau imaginea companiei in functie de premiile obtinute. Este insa foarte placut ca eforturile depuse sa fie observate si apreciate de cei din jur, astfel ca anuntul privind castigarea trofeului m-a bucurat enorm si m-a facut sa ma simt mandru de echipa pe care o conduc. Desi meritam aceasta distinctie, recunosc ca nu m-am asteptat la acest rezultat. Suntem mandri de acest premiu, reflecta activitatea si eforturile depuse de intreaga echipa si intentionam sa comunicam rezultatul atat intern, cat si extern, prin intermediul newsletterului dedicat partenerilor GW, dar si sa lansam un comunicat de presa. Acest premiu se datoreaza integral echipei Gebruder Weiss Romania. Fara implicarea activa a fiecarui membru al echipei, astazi nu am fi ocupat o pozitie in top 5 companii de transport si logistica, iar GW nu ar fi fost desemnata cea mai eficienta companie de logistica din Romania. Voi sarbatori impreuna cu echipa aceasta reusita“, adaugand totodata ca „revista Tranzit a fost intotdeauna caracterizata prin impartialitate si obiectivitate, furnizand pietei informatii relevante din industria in care activam. Faptul ca GW a fost desemnata cea mai eficienta companie de logistica din Romania, nu poate decat sa ne onoreze. Cu siguranta aceasta distinctie va contribui la cresterea prestigiului companiei in fata partenerilor si totodata a increderii potentialilor clienti.“
Premiul al doilea i-a revenit companiei Transmec Ro iar treapta a treia a fost ocupata de Gefco Romania.
Ceilalti finalisti au fost Delamode Romania, DSV Solutions, FM Romania, Gopet Romania, KLG Europe Logistics, Norbert Dentressangle Roumania si Schenker Romtrans care a castigat premiul de excelenta in expeditii si logistica, rezultatele obtinute de Schenker Romtrans fiind greu de atins de restul companiilor ce activeaza pe acest segment.

Articole similare

Ad