Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jeroen Fabry, cel mai eficient manager de logistica din Romania!

La categoria „cel mai eficient manager de logistica“ revista Tranzit l-a premiat pe Jeroen Fabry, business unit manager H.Essers pentru Romania si Bulgaria. 2013 a fost pentru H.Essers un an bun si din punct de vedere al cifrei de afaceri, si al profitului, iar 2014 a adus o noua crestere, desi profitul, pe fondul investitiilor importante din ultimul timp, se asteapta sa fie mai mic. H.Essers a inregistrat cresteri in toate activitatile in care este implicat si pentru toate categoriile de marfuri, dar in mod special distributia i se pare foarte atragatoare.
 

Sigur ca, pentru a fi eficienta, aceasta necesita o structura foarte bine pusa la punct, de care insa compania dispune, intrucat se ocupa de distributie in Romania inca din 2006.
H.Essers dispune de 5.000 m2 pentru produse chimice – suprafata deja ocupata si care va fi extinsa in 2016 – 5.000 m2 pentru produse farmaceutice – si aici se estimeaza ca va fi nevoie de extindere in 2016 – si 20.000 m2 pentru alte tipuri de marfuri.
In prezent, mare parte din depozit este ocupat, astfel ca in 2015 se doreste consolidarea activitatii, iar in 2016, extinderea spatiului – teren exista deja suficient la locatiile actuale – pentru toate cele trei tipuri de marfuri.
„Nu ma gandeam nici macar ca ma voi numara printre primii trei in top. Acest trofeu este recunoasterea eforturilor echipei mele fara de care nu as fi unde sunt acum. Oscar Wilde spunea «fii tu insuti, orice alta persoana este luata», si asta incerc sa ii invat si eu pe colegii mei. Piata a trecut si continua inca sa treaca prin vremuri grele dar avem incredere in piata iar H.Essers va dovedi asta prin investitii continue in oameni, flota si depozit. Vrem sa ajungem acolo unde nu a ajuns nimeni, sa redefinim limitele“, a aratat Jeroen Fabry.
Urmatorii doi clasati au fost Catalin Olteanu – FM Romania si Dragos Geletu – KLG Europe Logistics. Printre finalisti s-au mai numarat Marius Catrinoiu – Marvi Logistic, Bogdan Dragomir – Step One, Mihail Gardareanu – Rohel Trans International, Victor Ghiurea – Norbert Dentressangle Roumanie, Sergiu Iordache – DSV Solutions, Robert Pasaniuc – Rhenus Logistics si Daniel Scaesteanu – OTZ Logistics.

Articole similare

Ad