Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF are o solutie pentru orice

Standul de 2.500 m2 al DAF din cadrul IAA Hanovra a gazduit toata gama euro 6: modelul LF pentru distributie, CF pentru o larga varietate de aplicatii si XF pentru transporturi pe distante lungi, gama euro 6 fiind extinsa si cu variantele cu trei si patru axe astfel ca exista o solutie DAF pentru orice tip de transport.
Modelul CF Silent cu motor de 10.8 l, PACCAR MX-11 Euro 6 (cu putere de 210 kW/286 CP pana la 320 kW/435 CP) are emisii reduse de zgomot, mai ales atunci cand este activat modul de operare Silent, adica 72 dB(A), ceea ce inseamna ca poate fi folosit fara probleme in zonele unde se aplica restrictii de zgomot.
 

Activarea Silent mode se face prin apasarea unui buton, moment in care cuplul motorului este redus iar schimbarea treptelor de viteza se face la viteze mai mici. si capsularea cutiei de viteze contribuie la reducerea zgomotului. Din 2015 CF va fi disponibil si in varianta rigida si tractor 4×2 si 6×2, cu Day Cab, Sleeper Cab sau Space Cab, fiind disponibila si o mare varietate de ampatamente.
Una dintre cele mai importante inovatii prezentate la IAA este varianta Low-Deck a camioanelor CF si XF, pentru transporturi de volum.
Astfel, prin folosirea anvelopelor low profile (315/45/R22.5) si adaptarea suspensiei, cuplajul a fost coborat de la 96 cm la 91 cm, ceea ce permite tractarea fara probleme a remorcilor cu inaltime de 3 m.
Aerodinamica vehiculului a fost imbunatatita ceea ce duce la reducerea emisiilor de CO2 cu 1,5%. Noile tractoare sunt desponibile cu ampatament de 3,6 m si 3,8 m si motor de 10.8 l PACCAR MX-11 si de 12.9 l PACCAR MX-13.
Cu ocazia IAA, DAF a anuntat ca din ianuarie 2015 modelele CF si XF cu AS Tronic automata in 12 trepte vor fi dotate cu Predictive Cruise Control in combinatie cu Predictive Shifting.
Standul DAF a inclus si PACCAR Financial, PACCAR Parts si TRP dar si International Truck Service (ITS), MultiSupport Repair si Maintenance Contracts.

Articole similare

Ad