Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 semneaza cea mai mare tranzactie imobiliara pe segmentul industrial-logistic

JLL a asistat P3 in achizitia unui portofoliu de parcuri logistice in Polonia si Romania, de la CA Immobilien Anlagen AG. Portofoliul este alcatuit din doua parcuri logistice din Polonia si unul din Romania, in suprafata totala de 467.000 mp de spatii inchiriabile. Achizitia a inclus, de asemenea, 165 de hectare de teren, in principal in Polonia si in Romania.
Parcul logistic din Blonie este situat la 27 de kilometri vest de centrul orasului Varsovia, si in apropiere de drumul national 92.
 

Parcul este deservit de autostrada A2 (Varsovia-Poznan-Berlin), care este situat la doar 9 km distanta, avand conexiuni facile cu zona de nord (Gdansk) si sud (Katowice) din Polonia. Centrul logistic cuprinde 12 unitati moderne de inchiriat in Varsovia, cu o suprafata totala inchiriabila de 177.000 mp. Printre chiriasi se numara companii precum Bayer, IBM, Orange, Triumph si Allegro.
Al doilea activ, parcul de langa Piotrków beneficiaza de asemenea, de legaturi excelente in ceea ce priveste transportul. Acest parc logistic este aproape de doua rute foarte importante: autostrada E67 (care leaga Varsovia de Silezia) si autostrada A1 (care leaga nordul de sudul Poloniei). Parcul ofera 75.000 mp de spatii de depozitare, avand Kühne & Nagel, FM Logistic si InPost ca si chiriasi majori.
Parcul logistic din Bucuresti este cel mai mare dintre cele trei active achizitionate de catre P3 si cea mai mare dezvoltare logistica existenta in Romania. Acesta ofera 215.000 mp de spatii de depozitare si 40 de hectare de teren pentru dezvoltare in proximitatea Bucurestiului. Parcul este o locatie excelenta pentru companiile furnizoare de servicii de logistica si retaileri, avand acces direct la autostrada A1, parte din Coridorul IV Pan-European de transport, si la calea ferata cu propriul terminal. Printre chiriasi amintim Carrefour, Tibbett Logistics, Gebrüder Weis, eMag si Interbrands.

Articole similare

Ad