Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

50 kg de tutun, descoperite într-un autoturism la P.T.F. Valea lui Mihai

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai au descoperit, ascunsă într-un autoturism, cantitatea de 58 kg de tutun neinscripționat, pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență.

În data de 20 iunie, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui autoturism. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, într-un loc special amenajat între bancheta din spate a autoturismului și portbagaj, mai multe pungi care conțineau cantitatea totala de 58 kg de tutun neinscripționat.

Întreaga cantitate de tutun a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor de către poliţiştii de frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal, fără a fi marcat necorespunzător peste limita de 1 kg de tutun de fumat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articole similare

Ad