Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

METRO deschide un nou magazin în Buzău

METRO România, companie internațională de top cu sortimente alimentare și nealimentare, a anunțat deschiderea unui nou magazin în Buzău, situat pe Strada Transilvaniei nr. 441A.

Spațiul comercial are aproximativ 3.800 mp și peste 6.300 de sortimente variate nevoilor HoReCa. Noul magazin, proiectat de la zero, beneficiază de echipamente moderne şi eficiente, care susţin extinderea de gamă şi servirea în mod sustenabil, precum cameră frigorifică pentru categoriile de produse proaspete şi cameră congelator de 130 mp, dotată cu vitrine de expunere.

Printr-un parteneriat cu un furnizor de servicii logistice, compania pune la dispoziție patru mașini noi a câte 3,5 tone cu temperatură controlată și oferă servicii de livrare pentru clienții din Buzău și împrejurimi.

„Unul dintre beneficiile și noutățile pe care METRO le aduce în această regiune este faptul că livrările vor fi realizate mai rapid, acestea fiind aduse direct din magazinul din Buzău. Misiunea noastră este să fim aproape de antreprenorii români cu servicii de încredere și ne bucurăm că prin inaugurarea noului magazin ne menținem angajamentul de a rămâne un partener solid.”,

a declarat Adrian Ariciu, CEO METRO România.

Articole similare

Ad