Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cele mai bune echipe de after-sales din cadrul retelei europene RT isi disputa intaietatea

Noul campionat RTEC (Road To Excellence Championship) se adreseaza celor mai buni profesionisti din after-sales din reteaua europeana Renault Trucks. In afara provocarii in sine si a rezultatelor sale, acest concurs va constitui pentru participanti o oportunitate de a compara experientele dintr-o tara in alta si de a-si imbunatati abilitatile, astfel incat RT sa ofere clientilor servicii cu un inalt nivel de performanta. „Clientii acorda din ce in ce mai multa atentie acestei zone, iar competitia este un mijloc foarte bun de a demonstra calitatea si nivelul inalt de pregatire pe care il au cei din retea in toata Europa
 

De asemenea, pentru cei care lucreaza in retea este un mijloc valoros de a continua sa isi extinda si sa evidentieze aptitudinile si cunostintele lor“, a declarat presedintele Renault Trucks, Bruno Blin.
Din iunie pana in prezent s-au inscris in aceasta provocare peste 1.800 de participanti din Franta, Belgia, Luxemburg, Anglia, Irlanda, Malta, Cipru, Spania, Portugalia si Italia. Echipele formate din maximum patru persoane vor trebui sa raspunda, in cadrul mai multor etape, unor serii de intrebari menite sa le verifice cunostintele tehnice si expertiza in fiecare aspect al muncii lor: competente tehnice, managementul relatiilor cu clientii, familiarizarea cu instrumente si proceduri RT.
Dupa finalizarea acestor etape, cele mai bune zece echipe vor ramane sa lupte in finala de la Lyon din aprilie 2015. Finalistii vor face fata provocarilor de a repara si mentine un vehicul in conditii de lucru reale, de la receptia acestuia, pana la momentul in care este returnat la client. Calitatea de lucru in echipa, metodele utilizate si conformitatea cu normele actuale ale retelei RT vor fi criteriile de selectare a echipei castigatoare.
Calendarul desfasurat al concursului va cuprinde selectia initiala la nivelul fiecarei tari (septembrie 2014), a doua selectie locala (noiembrie 2014), a treia selectie locala (februarie 2015) si finala de la Lyon din aprilie 2015.

Articole similare

Ad