Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Constanta Grains & Intermodal Hub

Constanta Grains & Intermodal Hub este primul eveniment de supply chain dedicat logisticii portuare. Conferința reunește specialiști direct implicați în lanțul de aprovizionare end-to-end, importatori, traderi, producători, linii maritime, operatori portuari, fluviali, feroviari și rutieri, specialiști în logistică și freight forwarding, comisionari vamali, reprezentanți ai statului.

Scopul evenimentului este legat de expunerea unor strategii și exemple de bune practici, identificarea de soluții și modalități pentru a putea îmbunătăți fluxurile de aprovizionare astfel încât portul Constanța să poată capitaliza noilor volume, atât de import, cât și de export venite pe fondul războiului din Ucraina.

În prezent, condițiile geopolitice și sancțiunile aplicate de și către Rusia au dus la o reconfigurare din partea companiilor de logistică și a proprietarilor de mărfuri în utilizarea la o scară nemaiîntâlnită a coridoarelor de transport care trec prin teritoriile țărilor din Marea Neagră și Marea Caspică. Noua dinamică logistică facilitează dezvoltarea de noi servicii, rute și infrastructuri, inclusiv din punct de vedere digital către o debirocratizare a documentației de transport internațional și a proceselor legate de vamă și nu numai.

Constanta Grains & Intermodal Hub deschide oportunitatea companiilor de la Marea Neagră și nu numai să interacționeze cu profesioniști din industrie pe segmentele menționate anterior. Spațiul expozițional din cadrul evenimentului oferă posibilitatea interacțiunii B2B, aducând plus valoare participării dumneavoastră.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul evenimentului!

post-large-portrait
7 Iulie 2022
Imperial One, Bucuresti

Galerie Eveniment

Prezentări

Fluidizarea transportului multimodal

Introdu parola:
Ukraine. Productionsupply-chain changes, March-June 2022

Ukraine. Productionsupply-chain changes, March-June 2022

Introdu parola:
The Middle Corridor

The Middle Corridor

Introdu parola:
Evaluation of Recent Developments in International transport_Türkiye

Evaluation of Recent Developments in International transport_Türkiye

Introdu parola:

Program

Parteneri Sortează după: