Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

58 de cetățeni străini prinși la granița cu Ungaria

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au găsit ascunși 53 de cetățeni din diferite țări în trei ansambluri rutiere, care intenționau să treacă ilegal frontiera de stat în țara vecină. Totodată, la Punctul de Trecere al Frontierei Borș, alți cinci cetățeni din Afganistan, Pakistan și India au fost depistați în compartimentele pentru marfă, respectiv în autoturismele de pe platforma unui TIR. 

La efectuarea formalităților de frontieră Nădlac s-a descoperit că cele trei vehicule au fost conduse de trei cetățeni români, pe sensul de ieșire din țară, toți conducând ansambluri rutiere înmatriculate în România. Aceștia transportau autoturisme, frigidere și componente pentru frigidere pentru companii comerciale din Italia, Belgia și Spania.

De asemenea, conform efectuării formalităților, pe sensul de ieșire din țară, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș s-a găsit un șofer turc cu semiremorcă și cap tractor, ambele înregistrate în Turcia. Acesta transporta componente de aluminiu din Turcia pentru o societate din Finlanda.

În urma efectuării controlului polițiștii de frontieră au aflat că cetățenii intenționau să ajungă fraudulos în vestul Europei.

Articole similare

Ad