Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sistem nou de asigurare a mobilierului Schmitz Cargobull

Schmitz Cargobull ofera de mai multi ani un sistem flexibil de asigurare a marfii pentru incarcaturi partiale, care a fost mai apoi dezvoltat pentru transportul de mobila, de exemplu. Scandurile de otel utilizate pentru potrivirea barelor transversale au fost echipate cu un profil aditional pe partea interioara si asta le-a transformat in scandura multifunctionala al carei profil poate fi utilizat pentru fixarea de jos a pieselor de mobila, de exemplu, simplu, prin rotirea acesteia.
 

In plus, noua scandura multifunctionala este echipata cu sistem de blocare pentru a preveni caderea in afara. Un sistem de blocare pe doua parti previne alunecarea scandurilor, iar peretele despartitor a fost de asemenea dezvoltat si echipat cu un profil de tije incastrate utilizate pentru a asigura incarcatura la doua inaltimi si a preveni bascularea.
Sistemul are avantajul securizarii incarcarilor partiale prin utilizarea unor traverse de blocare (testate TÜV), ceea ce duce la o crestere a flexibilitatii semiremorcii pentru clienti.
Scandurile pot fi montate la inaltimi diferite si in pozitii diferite in vehicul, in functie de necesitati. De asemenea, acestea se pot roti si pot fi utilizate ca profile perforate pentru prinderea grinzilor transversale sau utilizate ca bare de prindere pentru fixarea pieselor de mobilier. Incuietorile de pe ambele parti utilizeaza greutatea proprie a scandurilor pentru a le asigura automat pe loc si blocheaza scandura in suport. Incuietoarea este deschisa simplu, prin tragere, soferul putand indeparta scandura.

Articole similare

Ad