Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Truck-Safe, un sistem automat de asigurare a marfii

Sistemul Truck-Safe de la NWE Network Engineering asigura automat marfa utilizand un material multi-strat, senzori si dispozitiv de strangere pentru a acoperi marfa cu material tare, care interzice miscarile acesteia. Sistemul pune materialul peste marfa, analizeaza profilul acesteia si distributia greutatii si o fixeaza rapid, reducand riscul unei legari incorecte sau al unei omiteri, si poate avertiza soferul daca marfa nu este fixata sau s-a miscat.
 

Truck-Safe ofera o metoda de asigurare a marfii chiar si in vehiculele cu pereti duri, si este potrivita pentru produse dificile, bobine de hartie, recipiente cu lichide, obiecte moi sau rotunde, cutii de carton, pungi si saci. Investitia se recupereaza in scurt timp datorita economiei de timp, a cantitatii mai mari de marfa transportata, a reducerii avarierilor si a pierderilor de marfa.
Ca mod de actionare, se apasa un buton local sau pe telecomanda si sistemul va trage materialul de acoperire peste marfa, analizeaza forma si il intinde peste si in jurul acesteia, nefiind necesara vreo manevra manuala. In timpul condusului sistemul va monitoriza tensiunea de fixare, avertizandu-l pe sofer daca marfa se muta, cade sau se zdrobeste, si astfel a scazut tensiunea. In timpul parcarii peste noapte sau a calatoriei pe mare sistemul poate avertiza soferul sau personalul expeditor daca scade tensiunea din cauza unei agresiuni. Dupa calatorie, se apasa un buton si marfa va fi desfacuta, permitand operatiuni de descarcare pe lateral sau acoperis.

Articole similare

Ad