Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker și USA Truck se vor uni pentru a crea un furnizor de soluții de transport de top în America de Nord

Resursele și capacitățile complementare ale DB Schenker vor permite USA TRUCK să accelereze strategia de creștere pe termen lung – Acționarii USA Truck vor primi 31,72 dolari pe acțiune în numerar.

DB Schenker, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din lume, și USA Truck, un furnizor de soluții de transport de top, au anunțat astăzi un acord prin care DB Schenker va achiziționa toate acțiunile ordinare în circulație ale USA Truck pentru 31,72 dolari pe acțiune în numerar. Tranzacția evaluează USA Truck la aproximativ 435 de milioane de dolari, inclusiv banii și datoriile asumate.

Cooperarea combină viziunea comună a DB Schenker și USA Truck de a deveni cel mai important furnizor nord-american de soluții de transport. După finalizarea tranzacției, DB Schenker își propune să consolideze și să extindă prezența USA Truck în America de Nord, utilizând în același timp expertiza sa complementară în domeniul logisticii internaționale, serviciile de transport aerian și porțile de acces oceanice, în beneficiul bazei de clienți existentă a USA Truck.

Bazându-se pe rețeaua existentă de transport de marfă din SUA și Mexic a USA Truck, DB Schenker intenționează, de asemenea, să își extindă serviciile de logistică globală prin servicii de transport terestru, aerian și maritim, precum și soluții complete pentru logistică și gestionarea lanțului global de aprovizionare.

„USA Truck se potrivește perfect cu ambiția strategică a DB Schenker de a ne extinde rețeaua în America de Nord și de a ne promova poziția de furnizor global de logistică de top”, a declarat Jochen Thewes, director executiv al DB Schenker. „În anul în care aniversăm 150 de ani de existență, suntem încântați să primim în cadrul DB Schenker unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de transport rutier și logistică. Împreună vom îmbunătăți propunerea noastră de valoare comună și vom investi în oportunități de creștere interesante și în soluții logistice durabile pentru clienții noi și existenți.”

„Suntem încântați că am găsit un partener care apreciază istoria bogată a USA Truck, care este strâns aliniată cu misiunea și valorile noastre și care aduce resurse suplimentare care, în opinia noastră, ne permit să ne consolidăm moștenirea de aproape 40 de ani de leadership în industrie”, a declarat James Reed, președinte și director executiv al USA Truck.

„Această tranzacție oferă o valoare imediată și semnificativă pentru acționarii USA Truck, oferă oportunități de carieră lărgite pentru angajații noștri și o capacitate sporită și oferte de servicii cu care să ne sprijinim clienții și poziționează mai bine compania noastră pentru a realiza viziunea noastră pe termen lung de a deveni principalul furnizor nord-american de soluții de transport.”

Articole similare

Ad