Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Automobilism, expoziție, festival: Marele Premiu ADAC Truck pe Nürburgring

După 2 ani, ADAC Truck Grand Prix s-a întors: între 15 și 17 iulie, vizitatorii vor avea parte de o ofertă pe măsură: pe lângă cel mai mare târg industrial din sectorul vehiculelor comerciale, se pot aștepta la un paddock deschis, un festival Country, o tabără de camioane și multe altele.

Deja pentru a 35-a oară și după o pauză de 2 ani cauzată de pandemia Corona, ADAC Truck Grand Prix se întoarce pe Nürburgring. În doar 21 de zile, între 15 și 17 iulie, locul va fi transformat într-o Mecca pentru fanii camioanelor: pe lângă un festival de muzica country, Campionatul FIA Truck Racing și un paddock deschis, va exista, de asemenea, spațiu pentru cel mai mare târg industrial al sectorului vehiculelor comerciale.

În buclă, se va găsi și echipa TRUCKER, care își petrece și ea weekendul pe Inel. La standul lor se va afla populara roată a norocului – susținută de o mulțime de premii datorită sponsorului Kögel Trailer. De asemenea, în premii se vor găsi o mulțime de pungi pentru micul dejun, cu sprijinul Shell, SAF și Toll Collect.

Vineri, 15 iulie, în cadrul ADAC/TÜV Rheinland TruckSymposium și Goodyear FIA ETRC Innovation Talk vor avea loc 2 discuții între experți pe temele „Provocări majore pentru transportul de marfă și logistică – șoferi, schimbarea de direcție, infrastructură” și „Goodyear FIA ETRC – Platforma pentru tehnologii durabile în sectorul transporturilor și al vehiculelor comerciale”. Șoferii și angajatorii se vor întâlni în cadrul târgului de locuri de muncă cu acces liber, care are loc pentru prima dată în acest an.

Din punct de vedere muzical, există, de asemenea, o mulțime de oferte: În Müllenbachschleife, vizitatorii pot aștepta cu nerăbdare trupa country Truck Stop. Nu trebuie ratați nici alți artiști, precum Lewinsky Coverband, Crazy Crocodile Band, Brenner, Jessica Lynn, Nick Walker, Soulmatic și, bineînțeles, Tom Astor. Spectacolul de motorsport va fi completat de un impresionant foc de artificii.

Principalele categorii de bilete sunt Classic și Premium. Un bilet de o zi este disponibil de la 16,10 euro, iar biletul de weekend costă 44,60 euro. Toate biletele achiziționate pentru 2020 și 2021 rămân valabile și în acest an.

Articole similare

Ad