Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Clean Logistics produce e-truck-uri la GP Joule

Producătorul de vehicule comerciale electrice Clean Logistics va transforma în viitor autotractoarele diesel în camioane cu propulsie electrică pe bază de hidrogen la compania de hidrogen GP Joule. Echiparea vehiculelor cu sistemul de propulsie cu emisii zero va începe în 40 de locații de conversie, odată ce vor fi aprobate cererile de finanțare și contractele aferente.

Pe lângă componentele rezervorului de hidrogen, ale bateriei și ale pilei de combustie, vor fi utilizate și puntea special dezvoltată cu motoare pe butucul roții și sistemul special de control de la Clean Logistics. Potrivit producătorului de vehicule, acesta se află în prezent în discuții avansate cu alte părți interesate pentru transformarea tractoarelor diesel în camioane cu hidrogen fără emisii.

Producție, logistică și infrastructură

GP Joule intenționează să închirieze camioanele cu hidrogen ale Clean Logistics unor companii de logistică din Germania. Companiile de logistică și de comerț ar trebui să poată primi o ofertă completă de la o singură sursă de-a lungul întregului lanț valoric. Aceasta include nu numai furnizarea de hidrogen, precum și de instalații de depozitare și de realimentare, ci și de camioane cu hidrogen cu emisii reduse, spune Clean Logistics.

„Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu GP Joule. Împreună vom conduce decarbonizarea transportului greu de marfă, accelerând tranziția către un viitor durabil. Afacerile noastre iau un avânt semnificativ odată cu extinderea capacității noastre de conversie din Winsen (Luhe) și suntem în discuții avansate cu companii din întreaga Germania”, a comentat Dirk Graszt, CEO al Clean Logistics, cu privire la această cooperare.

Articole similare

Ad