Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DTZ devine o companie privata si independenta de servicii imobiliare globale

DTZ a confirmat incheierea vanzarii sale catre consortiul de investitori privati TPG Capital (TPG), PAG Asia Capital (PAG) si Planul de pensii al cadrelor didactice din Ontario (consortiul TPG si PAG), precum si noul inceput ca o companie de servicii imobiliare globale cu capital integral privat.
DTZ va continua sa opereze sub brandul DTZ si in aceeasi formula la nivel executiv. Brett White, fostul Chief Executive Officer al CBRE Group, va ocupa functia deplina de Presedinte Executiv al noii societati din martie 2015.
 

Tod Lickerman va continua in rolul sau actual de Global Chief Executive Officer al DTZ.
In septembrie, un afiliat al DTZ Investment Holdings (sustinut de consortiul TPG si PAG) a anuntat incheierea unui acord pentru achizitionarea Cassidy Turley, avand in perspectiva planul de a combina achizitia cu afacerile DTZ in decursul anului 2015. Estimam ca achizitionarea Cassidy Turley va fi finalizata pana la 31 decembrie 2014.
Achizitia Cassidy Turley, reprezinta prima investitie semnificativa in strategia de dezvoltare a DTZ prin extinderea imediata a brand-ului si a prezentei DTZ in S.U.A. Noua companie va reprezenta 2.9 mld $ din veniturile anuale si mai mult de 28,200 de angajati.
Compania nou creata se va re-brand-ui sub numele de DTZ si va detine o noua identitate vizuala din 2015.

Articole similare

Ad