Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss și Hellmann, parteneriat de 45 de ani

Gebrüder Weiss și Hellmann Worldwide Logistics sărbătoresc aniversarea a celor 45 de ani de parteneriat la filiala Gebrüder Weiss din Viena, potrivit unui comunicat de presă.

Gebrüder Weiss este unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii complete de logistică din Europa. Situat în Lauterach, Austria, compania include în serviciile sale transportul rutier, aerian, maritim și feroviar, cât și serviciile digitale pentru managementul lanțului de aprovizionare. De asemenea, expertul Hellmann Worldwide Logistics, furnizorul de servicii logistice, deține o rețea similară în Germania și este poziționat la nivel global în 60 de țări. Încă de la început, cele două companii gigante ale industriei au fost axate pe transportul rutier european.

La evenimentul aniversar de la Viena, Wolfram Senger-Weiss, directorul general al Gebrüder Weiss, a menţionat că standardul de înaltă calitate a fost esențial pentru un parteneriat de succes pe termen lung. În plus, Reiner Heiken, CEO-ul Hellmann, a subliniat faptul că încrederea şi implicarea angajaţiilor a fost fundamentală în dezvoltarea companiei.

Gebrüder Weiss este responsabil în locaţiile sale din Austria, Elveția, sudul Germaniei şi o mare parte a Europei de sud-est. Totodată, Hellmann este responsabil pentru regiunile din Germania Centrală și de Nord, Polonia, Spania, Marea Britanie, Turcia, Marea Baltică, precum și alte țări din Europa de Est.

„În parteneriatul nostru cu Hellmann ne-a unit standardul de înaltă calitate și dorința de a folosi competențele în interacțiunea noastră pentru a crea o valoare adăugată pentru clienți”,

a declarat Wolfram Senger-Weiss, director general Gebrüder Weiss.

„Motivul pentru care acest parteneriat cu Gebrüder Weiss s-a dezvoltat cu succes de-a lungul a celor 45 de ani se datorează în mare măsură angajaților ambelor companii, care au modelat această cooperare la diferite niveluri prin încrederea pe care o au unul în munca celuilalt”,

a adăugat Reiner Heiken, CEO Hellmann.

Cei doi parteneri au început colaborarea în 1977, o mare parte a lucrărilor au implicat ocuparea vămii la frontierele europene, care erau destul de inaccesibile. Cooperarea s-a intensificat în timp și au înființat System Alliance Europe (SAE) în 2005, o colaborare a companiilor mijlocii de transport de marfă. Parteneriatul a fost extins în Germania, precum și în numeroase țări din Europa Centrală și de Est în 2008. Astfel, clienții au avut acces la conexiuni zilnice de transport între aceste regiuni.

Articole similare

Ad