Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ultimele tendinte in logistica la Conferinta Arilog

A 12-a editie a Conferintei Internationale ARILOG Logistica si Supply Chain a avut loc pe 6 noiembrie 2014, la centrul de conferinte Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti.
In cadrul evenimentului participantii au putut asista la prezentari si studii de caz sustinute de speakeri renumiti si au aflat care sunt ultimele tendinte in logistica si supply chain management: eficienta operatiunilor, inovatii si exemple de bune practici din supply chain, strategii eficiente de productie, imbunatatirea integrarii proceselor, cresterea cash flow-ului, reduceri ale costului de stoc, mentinerea unei relatii de incredere intre parteneri.
 

In proiectul evenimentului a avut loc si expozitia de standuri pentru companiile care au dorit sa isi expuna produsele si serviciile. Expozantii acestei editii au fost: Aptus Software, CEVA Logistics, DPD Courier, Ensola, Eurofit, Gebruder Weiss, KLG Europe Logistics, Point Logistix, Slimstock, Smart ID, Toyota Material Handling Romania, Wind Soft, Xapt.
Audienta a fost formata din ~ 140 de persoane, top manageri ai companiilor care activeaza in domeniile logistica, productie (automotive, farmaceutice, retail si FMCG), transport, furnizori de sisteme IT&C, furnizori de sisteme de manipulate si depozitat marfa, real-estate, consultanti.
A doua zi, pe 7 noiembrie, participantii la eveniment au putut vizita depozitul Fashion Days, una dintre companiile castigatoare la editia 2014 a competitiei ARILOG Logistics & Supply Chain Awards. Depozitul Rosims este unitatea de productie si procesare colete, unde exista linia automatizata de conveior si partea cea mai atractiva din fluxul operational.
Rezultatele obtinute prin implementarea sistemului de procesare a comenzilor au fost: triplarea capacitatii de procesare zilnica si cresterea vitezei de procesare a comenzilor, cu un grad foarte mic de eroare, care au generat implicit o reducere semnificativa de costuri.

Articole similare

Ad