Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni a cumparat Recamax Reifen

Specialistul italian in resapare a cumparat recent Recamax, companie germana de distributie a anvelopelor resapate pentru echipamente terasiere. In acest fel Marangoni isi consolideaza pozitia pe piata germana, una dintre cele mai importante din Germania, si isi extinde operatiunile deja existente, dupa ce in 2009 cumparase o alta companie, Wenzel Industrie. Marangoni colabora cu Recamax de circa 25 de ani iar prin aceasta achizitie reies si alte avantaje, in special cu privire la operatiunile logistice, suport si consultare tehnica. In plus, cele doua companii vin sa se completeze una pe cealalta, datorita experientei pe care o au, in domenii diferite.
 

In noiembrie compania italiana a semnat si pentru formarea unui joint-venture, in Rusia, cu Tatneft Group, specialist in resaparea anvelopelor de camion.
Marangoni va contribui cu tehnologie, echipamente si experienta sa in resapare in timp ce Tatneft va pune la dispozitie locatia de productie, managementul si personalul necesare dar si cunostinte legate de caracteristicile pietei locale.
Operatiunile in cadrul acestui joint-venture vor fi demarate, se crede, la jumatatea anului viitor.

Articole similare

Ad