Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

15 ani de Porsche Finance Group in Romania

Porsche Finance Group (PFG), prima companie cu o gama completa de produse de finantare si asigurare auto din Romania, aniverseaza 15 ani de activitate in tara noastra. In onoarea nenumaratilor clienti care si-au finantat si asigurat autovehiculele pe parcursul acestei perioade, PFG a lansat o oferta aniversara de finantare auto prin leasing financiar si credit, care include asigurare CASCO gratuita prin Porsche Asigurari si dobanzi speciale.
De asemenea, clientii PFG sunt invitati sa isi demonstreze abilitatile de sofer in cadrul jocului disponibil pe site-ul aniversar www.provocareakm.ro, pentru a castiga unul dintre cele 15 premii puse la bataie.
 

Campania, ce se deruleaza pe website-ul aniversar, este dedicata atat clientilor noi care semneaza un contract in perioada 20 octombrie – 20 decembrie 2014, cat si clientilor existenti. Mai multe detalii sunt disponibile in regulamentul publicat pe website.
Oferta aniversara Porsche Finance Group este disponibila pana la 31 decembrie 2014 si presupune dobanzi reduse si CASCO gratuit timp de 6 luni: dobanda fixa de 6,15% sau dobanda variabila de 5,89% pentru finantarea in euro prin leasing financiar sau credit; dobanda fixa de 7,39% pentru finantarea in RON (prin leasing financiar sau credit), respectiv dobanda variabila de 7,19% pentru creditul in RON. Oferta se aplica exclusiv pentru masinile noi ale marcilor VW, Skoda, SEAT, Audi si VW Autovehicule comerciale.

Articole similare

Ad