Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Romania initiaza pentru a sasea oara actiunea nationala „Testul gratuit de lumini”

Intre 1 si 30 noiembrie 2014, Mercedes-Benz Romania lanseaza pentru a sasea oara consecutiv programul gratuit de verificare si reglare a luminilor exterioare. In Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din Romania, autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia in mod gratuit de aceste servicii.
Cu scopul de a contribui la scaderea numarului de accidente pe timpul iernii, „Testul gratuit de lumini” este un proiect derulat de sase ani pe plan local de catre Mercedes-Benz, prima companie auto din Romania care a organizat o campanie de acest fel la nivel national.
 

Aceasta actiune se adreseaza tuturor posesorilor de autoturisme si autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz, pentru a le asigura o vizibilitate mai buna in trafic in sezonul rece.
Mercedes-Benz Romania continua din 2009 aceasta campanie nationala, dorind sa ofere participantilor la trafic un mediu sigur. Proiectul anual este o actiune implementata local, pe intreg teritoriul Romaniei, in cadrul Centrelor Autorizate de Service Mercedes-Benz. Testul gratuit de lumini se desfasoara in Germania inca din anii ’50.
Demersul este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera – GRSP Romania – o asociatie voluntara, prezenta in Romania inca din anul 2000, care promoveaza si contribuie la cresterea gradului de siguranta rutiera a tuturor participantilor la trafic. GRSP Romania utilizeaza o abordare de parteneriat intre mediul de afaceri, societatea civila si autoritatile guvernamentale care impartasesc un interes comun pentru siguranta rutiera. GRSP Romania este partenerul local al Parteneriatului Global de Siguranta Rutiera (Global Road Safety Partnership – GRSP) – unul dintre cele patru programe Parteneri Business pentru Dezvoltare (Business Partners for Development – BPD) initiate de Banca Mondiala.

Articole similare

Ad