Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autobuzele SOR ar putea ajunge si in Romania

Autobuzele SOR, fabricate in Republica Ceha, sunt disponibile de acum si in tara noastra, prin importatorul Anadolu Automobil Rom. Portofoliul de produse include nu mai putin de 36 de modele, dintre care un interes deosebit il ridica autobuzul electric EBN, in variantele de 8, 9,5 si 11 m lungime.
O delegatie formata din managerii mai multor companii de transport public din tara au vizitat, luna trecuta, fabrica SOR, din Libchavy, si au putut testa autobuzul electric EBN, detinut de compania de transport public DB Hradec Kralové.
 

Acesta este construit pe caroserie autoportanta si propulsat de motor electric asincron de 120 kW, avand cuplul motor maxim de 968 Nm. Bateriile de tractiune, marca Winston, sunt pe li’ion si confera o autonomie de 250 km atunci cand vehiculul ruleaza fara pasageri. In conditii normale de exploatare, in trafic urban, pot fi parcursi maximum 150 km, iar la tranportul interurban distanta poate creste pana la 170-180 km, in functie de conditiile de drum. La rulare/franare se recupereaza in medie 32-33% din energia eliberata.

Articole similare

Ad