Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Crestere moderata a vanzarilor de anvelope

Asociatia europeana a producatorilor de anvelope si cauciuc (ETRMA) anunta ca in intervalul ianuarie-septembrie 2014 vanzarile de anvelope pentru vehicule comerciale, inregistrate de membrii sai au crescut cu 6% in comparatie cu perioada similara a anului trecut.
Dupa ce in prima jumatate a acestui an vanzarile au crescut destul de mult, in al treilea trimestru situatia s-a stabilizat, cifrele obtinute fiind aproape identice cu cele inregistrate in al treilea trimestru din 2013.
 

ETRMA realizeaza statistici pe patru categorii de anvelope, pentru turisme, utilaje agricole, vehicule comerciale si vehicule pe doua roti. La aceste patru categorii s-au inregistrat cresteri in primele noua luni ale anului cu exceptia celor agricole, vanzarile fiind la acelasi nivel cu 2013 cu mentiunea ca in al treilea trimestru s-a inregistrat o scadere de 9% comparativ cu trimestrul trei al anului trecut.
Cresterea pentru celelalte trei categorii se datoreaza unui numar mai mare de inmatriculari de vehicule anul acesta, fata de anul trecut.

Articole similare

Ad