Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tibbett Logistics anunta castigarea unui nou contract cu Metro Group Buying

Tibbett Logistics – parte din grupul britanic Keswick Enterprises – a castigat un nou contract multianual de servicii logistice intermodale pentru unul dintre primii clienti ai sai in Romania, Metro Group Buying HK Ltd. Contractul de servicii logistice intermodale va incepe in februarie 2015.
Noul contract este o extindere a contractului anterior in calitate de agent la destinatie pentru MGB in Romania, administrand partea de documentatie si planificare a importurilor. Tibbett Logistics va fi responsabil pentru organizarea transportului containerelor de import preluate fie rutier cat si feroviar pentru magazinele Metro Cash & Carry din intreaga tara.
 

Tibbett Logistics ofera o gama larga de servicii logistice si intermodale sectoarelor industriei auto, industriei de textile si altor sectoare FMCG in Romania si in Europa de Sud – Est. Operand in prezent peste 80.000 mp de depozite in 11 locatii, compania detine si o flota de distributie care cuprinde semiremorci cu prelata, semiremorci cu temperatura controlata (duala si tripla) si portcontainere, impreuna cu propriile vagoane pentru trafic intermodal.
Metro Group Buying (MGB) cu sediul in Hong Kong, este organizatia responsabila la nivel international cu achizitiile de produse non-alimentare din cadrul Grupului Metro pentru numerosi retaileri. Aceste marfuri includ produse sport, incaltaminte, imbracaminte, ustensile de bucatarie, echipamente de birouri, jucarii, electronice si multe altele. In total, MGB deserveste mai mult de 2.2000 de magazine din cadrul Grupului Metro din 32 de tari.

Articole similare

Ad