Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Monetka selecteaza ORTEC pentru optimizarea livrarilor catre magazine

Monetka, unul din cei mai mari retaileri din Ekaterinburg si regiunea Urali, a selectat solutia ORTEC pentru a-si eficientiza operatiunile de transport multumita valorii considerabile oferite de sistemul ORTEC Routing and Dispatch. “IRT Group”, cu o experienta dovedita in domeniul implementarii TMS pentru retail si logistica, are rolul de integrator de sistem pentru solutia ORTEC. Sistemul (ORTEC Routing and Dispatch) este planificat sa devina operational pana la finele lui 2014.
 

Monetka si-a construit un lant de magazine retail in continua dezvoltare, oferind clientilor sai produse alimentare. Decizia companiei din Rusia de a incepe colaborarea cu ORTEC are drept scop consolidarea pozitiei sale competitive prin furnizarea de produse de calitate la o valoare optima. ORTEC isi va utiliza expertiza acumulata pentru a optimiza fluxurile de lucru necesare pentru planificarea transportului de la plasarea comenzii pana la livrarea acesteia catre magazinele retailerului.
Implementarea solutiei ORTEC la Monetka constituie un proiect de proportii semnificative: peste 650 magazine; peste 400 de vehicule in flota proprie, precum si vehicule subcontractate; pana la 2500 de comenzi procesate zilnic; livrari pe distante foarte mari de peste 2.000 kilometri (cu trasee de pana la 7 zile). Printre rezultatele asteptate se numara si integrarea perfecta a aplicatiei ORTEC in infrastructura IT existenta in cadrul organizatiei Monetka: mai multe interfete vor fi create pentru a conecta ORTEC Routing and Dispatch la sistemele GPS, ERP si WMS ale retailerului.
ORTEC Routing and Dispatch va asigura planificarea si optimizarea rutelor atat pentru distributia primara, cat si cea secundara. Livrarea optimizata a comenzilor va sprijini Monetka in a-si deservi mai bine magazinele, respectiv clientii.

Articole similare

Ad