Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„BEYOND – Iveco Group Days” începe pe 13 iulie la Officine Grandi Riparazioni din Torino, Italia

La doar câteva luni după lansarea sa ca şi companie independentă – a început oficial cu listarea pe Euronext Milano, pe 3 ianuarie 2022 – Grupul Iveco (IVG) se prezintă oficial partenerilor comerciali, dar și oamenilor din Torino, Italia, prin „BEYOND – Iveco Group Days”. Acest eveniment de cinci zile, care va avea loc în perioada 13-17 iulie la OGR – Officine Grandi Riparazioni, este structurat în jurul a trei piloni strategici: tehnologie, sustenabilitate și parteneriat, cu peste 30 de companii și entități care participă și contribuie cu informaţii şi know-how.

Între 13 și 15 iulie, 61 de vorbitori – profesori, experți, directori executivi lideri în industrie şi antreprenori, alături de echipa de lideri seniori ai Grupului Iveco – vor lua parte la mai mult de 10 ore de discursuri, dezbateri și mese rotunde.

Sâmbătă, 16 iulie, studenții și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt invitați să participe dimineaţa la Ziua Carierei, pentru a afla despre oportunitățile profesionale oferite de Iveco Group, iar după-amiaza, locația se va deschide publicului larg pentru mărcile și produsele Iveco Group. Oaspeții pot vizita, de asemenea, „LOOK BEYOND”, o expoziție fotografică organizată în colaborare cu Institutul European de Design (IED) din Torino.

În ultima zi, duminică, 17, BEYOND va întâmpina angajații Iveco Group și membrii familiei acestora la o Zi dedicată Familiei.

„BEYOND – Iveco Group Days” – al cărui nume provine dintr-una dintre noile valori anunțate ale Companiei: „Depășim ceea ce este evident” – este o șansă de a descoperi rădăcinile puternice ale Grupului, care sunt ferm plantate în moștenirea industriei auto, și spiritul său inovator condus de strategii solide.

Întregul eveniment va fi vizibil în streaming live pe www.ivecogroup.com

Articole similare

Ad