Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks a ales anvelopele recent lansate de la Gooodyear, KMAX si FUELMAX

Renault Trucks a ales anvelopele recent lansate de la Gooodyear, KMAX si FUELMAX.
Noile anvelopele vor fi disponibile pe modelele destinate atat transportului pe distanta lunga de la Renault Trucks cat si pe cele destinate transportului regional, ambele prezentand drept caracteristica motoarele Euro 6 cu cel mai recent nivel scazut de emisie.
KMAX este o linie dedicata kilometrajului, proiectata sa ofere un potential sporit al kilometrajului si tractiune pe toata durata anului fara a face vreun compromis in alte arii de performanta cheie.
 

Anvelopa pentru axa de tractiune KMAX D are capacitati pentru conditiile de drum de-a lungul intregului an, avand inscriptionat pe peretele lateral insemnul M+S precum si simbolul ‘Alpin’ sau 3PMSF (munte cu trei piscuri si fulg de nea). FUELMAX este linia centrata pe eficienta consumului de carburant prin reducerea rezistentei la rulare. Rezistenta la rulare scazuta este cel mai mare atribut al acestor anvelope, oferit fara nici un compromis asupra kilometrajului , asupra franarii pe carosabil umed sau asupra altor parametri cheie de performanta ai acesteia. Anvelopa pentru axa de tractiune FUELMAX D respecta totodata cerintele pentru M+S si 3PMSF, facand din aceasta anvelopa o adevarata anvelopa pentru toate sezoanele.

Articole similare

Ad